Tilbake til Bilder/film

Kjell Wahl

2000 liter. For det meste Sør-Amerika.

1 kommentar

  • Nina Bredesen17. august 2021 kl 08:12
  • Svar

  Hei Kjell.

  Lenge siden sist – 35 år eller mer? Vel, husker deg godt jeg 🙂 Håper du husker meg også
  Har nettopp meldt meg inn i klubben etter en noe lang pause. Må jo tenke på hva man skal gjøre når man blir pensjonist en gang. Var i Klæbu i sommer og besøkte Svigerfar på Selli og stakk samtidig over på akvariebutikken der. Han bak disken som jeg ikke husker navnet på fortalte at Trondheim Akvarieklubb var oppegående den dag i dag. Jeg spurte etter deg, Terje og Kasper og fikk vite at dere (ikke Kasper) fortsatt er i klubben.

  Jeg har børstet støv av min gml 200 liter og har fjernet all gml silikon. Gjenstår acetonbehandling og ny silikon. Fikk veiledning av han bak disken 🙂 Hadde jeg visst hvor mye arbeid det var så hadde jeg kjøp nytt. 🙂

  Regner med å få det tett etter hvert.

  Så var det oppstarten av akvariet da. Det er vel mange som har synspunkt på hvordan. Har lest litt her og der, men trenger en aldri så liten oppdatering på hvordan… Det er vel funnet opp mange nye remedier for dette eter at jeg la hobbyen på vent. Gleder oss veldig (mannen og jeg) til å få akvarium i stua. Vi går for Svarte Scalare og Neontetra . (mine yndlingsfisker)

  Tips til dette og utstyr mottas med takk og jeg kommer nok på et møte før eller siden.

  ps Lajla og jeg henger sammen som erteris fremdeles og jeg skal hilse

  Nina

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.