Om oss/Bli medlem

Hvorfor bli medlem?

 

 1. Sosialt på klubbmøtene
  Det snakkes ikke bare om akvarier og fisk… Ta gjerne med venner og familiemedlemmer. Velkommen! .
 2. Få nytte av andres erfaring og kunnskap
  Vi har alle gjort en del feil innen hobbyen, og deler gjerne erfaringene med deg. Gode triks og framgangsmåter er gull verdt om noe overraskende skulle skje . Våre klubbmedlemmer innehar mye kunnskap.
 3. Auksjon på hvert klubbmøte
  På auksjonene kan ALLE selge eller kjøpe! Har du for mye; selg overskudd av fisk, utstyr osv. Trenger du akvarium, planter, fisk, snegler eller annet, kom og kjøp dette for en SVÆRT så billig penge. (TAK tar 20% av salgsprisen for jobben, men ikke mer enn 200 kr pr ting, om du selger større saker som akvarier, reoler osv som gjerne gir mye penger inn for selgeren) .
 4. (NAB tre-fire ganger årlig)
  Medlemmer får Norges AkvarieBlad tilsendt hjem tre-fire ganger i året, med nyheter, tips og annonser om hva som skjer innen akvariehobbyen.) NB! Dette bladet er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Norsk Akvarieforbund har for øyeblikket ikke et fungerende styre.
 5. Med medlemskortet får du reduserte priser hos noen av våre samarbeidspartnere.
 6. Hva koster det?
  Ordinær medlem:

  Kr 200,- pr år.
  Junior:
  Kr 100,- pr år.
  Familiemedlemskap:
  Kr 300,- pr år.
  Betales til:
  Trondheim Akvarieklubb
  Kontonummer: 0530 27 20837 eller VIPPS Nr. 20870
 7. NB! Merk innbetaling med:
  Navn, adresse og email-adresse.
  (Dette for at all kommunikasjon foregår via mail) Hvis det ikke er plass til å skrive alle detaljer på innbetalingen så sender du bare en mail til styret etter betaling. Medlemskortet sendes i posten.
 8. Du kan også møte opp på neste møtedag (siste tirsdag i hver måned) og spør en av styremedlemmene om å få melde deg inn. Du kan alltids møte opp gratis på de 1-2 første møtene for å se om dette er noe for deg, så meldes du inn når du vil fortsette.
  Velkommen til en sosial gjeng som gjerne vil dele erfaringer innen akvaristikk med deg!
  Vi sees!